diumenge, 15 de setembre del 2013

Cursa nº 11 XXXV Cursa de la Mercè


Superada la barrera dels 45!

Posició: 1668 sobre 13039
Posició homes: 1628 / 9396

Participants: 13039
Homes: 9396
Dones: 3643

Perfil d'elevació:


Recorregut:



Sistema de calaixos i doble sortida, però abans de la sortida s'ha produït la tradicional barreja de calaixos pel sistema d'aixecament de la cinta separadora. Fins i tot, abans de la barreja sistemàtica ja hi havia dorsals del penúltim grup.

Paral·lel ple a vessar. La benzinera de la cantonada Paral·lel - Calàbria es una llaminadura irresistible pels retalladors. Entrem en Calàbria i avanço a la Sra. Dolores amb dorsal negre. El tema no es arribar abans, es poder mantenir el ritme propi i no hi ha més remei que fer slaloms. 

En Gran Via la cosa millora i sols es torna a atapeir en la pujada al Paral·lel.

En el Km 5 pas pel control sense mirar el temps -ja és un costum- i preparat per evitar l'avituallament. Un artista llença una ampolla per l'aire. Encara no comprenc com no m'ha donat.

Des de Viladomat ens acompanyen els de integració. En general molta gent els anima. Li faig un copet en l'esquena a un dels veritables campions de la jornada. Un li crida a un noi cec "Cuidado, ves amb compte" Un altre corredor li contesta "Cuidado tú, es de integración". El primer se n'adona i demana totes les disculpes possibles.

Vaig avançant els del CM Sigueme sense trobar el meu referent literari i em fan una mica de ràbia les samarretes de "Corrent fem Barça". Per cert, hi havia un amb el lema GRANDE Y LIBRE i el número 1 a l'esquena.

La pujada final al Paral·lel es certament durilla. Tota la resta ha anat perfectament però la pujada final és bastant llarga: Viladomat-Calabria-Rocafort-Entença-Vilamarí-Llança. Puc abandonar? A aquesta distància? Impossible. Girem per Maria Cristina. Hi ha tres arcs d'anunci d'arribada que enganyen una mica.

S'escolta el soroll dels xips i ja hem arribat amb una mica de sprint però no gaire. Un senyor a la meva dreta aprofita per potar..

Tot i que hi ha espai per desaccelerar, tothom para de cop. Pujada per les escales i recollida d'aigua i de la beguda de coco Zico o similar. Com que no m'agrada ni la tasto.

Cap a les 12:45 ja es pot consultar el temps però amb continus talls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada