diumenge, 30 de juny del 2013

Cursa nº 9 Cursa Vila Olímpica 2013 XIII edició

Participació 10K: 3060 segons
654 dones
2406 homes

Temps: Nubolat, amb una mica de xafogor. Força agradable.

Calaixos: Tant se fa. Tothom barrejat.

Categories:
Promesa Masc i Fem 1990-1998
Senior Masc  i Fem 1978-1989
Veterano A Masc i Fem 1966-1977
Veterano B Masc i Fem 1956-1965
Veterano C Masc i Fem 1900-1955

Marcatge de distància: Km mida barrufet. El pobre Km 3 estava tirat pel terra.

Avituallament: Als 5 Km a banda i banda. Entre la gent que mira el cronòmetre i els guarrindongos de sempre, un punt crític. Habitualment hi ha una mica de distància.

 Sembla ser que la gent que ha superat l'hora s'han quedat sense aigua

Segons
http://www.corredors.cat/index.php?topic=14622.msg800673&jfile=index.php&option=com_jfusion&Itemid=91

Tema del agua el mayor disgusto de la mañana, teníamos 3.700 aguas en el km 5, mismo número de inscritos en los 10km pero en teoría han corrido sobre 3100, (calculo unos 100 que no pasaron con su chip) aún así los últim@s 200 se habrán quedado sin agua, más corredores de la cuenta con 2 aguas, sin dorsales (en teoría me han comentado pocos)... lo analizaremos. En meta añadimos también al Powerade o agua, zumo fresco del MC Donald´s


Desnivell: Inapreciable. Sols al creuar la ronda del litoral.


Control de pas: Sols als 10 Km

Dorsal: Amb imperdibles. El número de participant amb una lletra molt petita.

Avituallament final: Una mica millor organitzat. No hi havia tant embussament com l'anterior. Powerade o aigua. El suc fresc no l'he vist.

Bossa: Existia l'opció de sols dorsal o altres obsequis.

Web: http://www.lasansiolimpica.com/ No hi ha pàgina pròpia. Els resultats, a les 16:00 encara no  estan penjats. Encara estan els de 2012. Es pot accedir al link de observon.blogspot (al principi d'aquesta entrada) per saber el teu resultat.

Recorregut: Amb KML



A destacar: Un cert caos inicial. Si els de 5 Km surten 10 minuts abans i arriben a la mateixa meta, qui faci 15 minuts ens copejarà pel darrere... Alegre algaravia de dorsals. Tots barrejats. Molt bonic, però et fas un fart d'avançar gent que estarien més còmodes una mica més enrrere. Sobre tot els que van en línia. Has de fer una bonica i estilitzada postura per no copejar amb els colzes.

Negatiu: Les amples voreres feien que molts retallessin. Fins i tot, en el gir per sobre la Ronda he estat -diguem-ne increpat- per creuar-me quan el que estava fent era seguir per l'asfalt.

Sensacions: Força bé fins els 8,5 Km. Al passar pel 7 he recordat que l'any passat estava força pitjor. Del 8,5 al 9,5 uns quants corredors pel terra o caminant. La part positiva es que no he tingut l'habitual plantejament d'abandonar. En qualsevol cas determinació absoluta de no esprintar... però en el darrer tram, un senyor a la meva esquerra, amb una samarreta blanca, ha esprintat i no ho he pogut suportar. No se si ha estat el color de la samarreta que m'ha enlluernat o la meva misèria humana, però he necessitat superar-ho. Com sempre, esportivament satisfet però una mica miserable (sempre em ve al record aquella caminada en que un grup de gent saludava a un conegut i aquest els responia "ja ens veurem, ara no puc aturar-me".)

Quan faltaven 1714 metres -dedueixo-  hi havia tot un seguit d'independentistes animant. S'ha agraït.

En el carrer Almogàvers, un parell de corredors s'han separat del gruix per llençar les seves ampolles a la paperera. Emocionant. Hi ha guarrindongos i elements exemplars.

Es manté la maledicció romana però tot feliç amb uns dignes 46'39" en la primera cursa que repeteixo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada