divendres, 8 de gener de 2010

ITV Argentona ITV Polígon Industrial El Cros ITV 0808

ITV Argentona Com arribar-hi?

Aquest matí tenia tenia hora a la ITV d’Argentona a les 07:45. Negra nit.

Per arribar-hi vaig consultar el Google Maps. Escric “ITV Argentona” i em dona unes dades molt coherents:

Itv: Poligon Industrial Cros, S/N, 08310 Argentona 902 127 600

Sols un problema: l’adreça és correcta però la ubicació en el mapa és incorrecta:Jo sabia que estava just al cantó de l’autopista i, per tant, ni podia estar al bell mig del poble ni la imatge que dona l’Street View té res a veure. Per tant, no hi ha més remei que acudir a la imatge satel•lit i trobar-ho a ull. El localitzo aquí:
Com es pot veure, les coordenades de Google Maps són 41.536367,2.416263 (són WGS84 amb el valor decimal pels minuts)

Per diferents motius volia anar per la carretera d’Argentona B-502. Just abans, venint des del Sur, de la benzinera Petrocat (per cert, molt amables) hi ha un desviament que m’havia de portar directament a la ITV. Aquesta nit la ventada ha estat considerable i la carretera estava tallada. A partir d’aquest punt el pla B d’emergència: el TomTom. Però “por ITV no me viene nada..” Pla C: preguntar, preguntar i preguntar. Interpretar la resposta, interpretar la resposta i acabar cada vegada més perdut.

Al final arribes, però amb la certesa que cadascú t’ha orientat de forma diferent. En qualsevol cas, els hi dono les gràcies a tots..

Evidentment, d’indicacions o cartells, sols un -en una rotonda- que no serveix de res. Entenc que les ITV són d’interès per TOTS els conductors i deurien estar senyalitzades, però els nostres gestors polítics, són, en general uns inútils. No és un insult, es una constatació: no són útils i per temes de trànsit menys.

Total que al final, he arribat a un lloc que tot i que feia una mica de por, coincidia amb una imatge del StreetView. Salvats.

Tan bon punt he passat la ITV (tot perfecte) m’he plantejat intentar ajudar a algú que li pugui passar el mateix.

En un punt, dins el recinte de la ITV, el més allunyat possible de l’autopista he pres les coordenades amb el TomTom, per tant, aquesta serà la forma més fàcil de carregar la destinació en el TomTom.

Coordenades ITV Argentona amb TomTom: N 41º 32.151 E 2º 24,958

Un cop a casa he validat les coordenades amb Google Earth i la diferència era de sols 25 metres, per tant és correcta. Cal tenir present que els segons en TomTom són decimals, amb la qual cosa, si ho traduïm al mode lectura standard de WGS84 del Google Earth tenim:

41º 32’ 9” 06 N , 02º 24’ 57” 48 E

Per si no ens ve de gust fer servir el sistema de coordenades afegeixo una bonica imatge per accedir des del Carrefour de Cabrera de Mar (part baixa de la imatge) com un punt de referència bastant senzill..

En paraules seria:
  • sortir del Carrefour direcció Mataró,
  • passar per sota de la carretera,
  • passar per sota de l’Autopista,
  • passar la rotonda de desprès de la benzinera i continuar cap el Nord (deixant a la nostra dreta la riera)
  • en 20 metres, a l’esquerra, hi ha un carrer, ni cas, continuem cap el Nord
  • el següent carrer girem a l’esquerra i tot recte fins passar per sota de l’autopista.
  • immediatament passada l’autopista girem a la dreta i tot seguit ja hi som a la ITV.
Adjunto una imatge des de la rotonda de desprès de la benzinera que és la part més complicadeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada