diumenge, 15 d’abril del 2012

Sony WALKMAN NWZ-E436F

Com la majoria de la gent, tenim estris que no fem servir del tot o no els hi treiem tot el profit possible. Amb el meu MP4 Sony WALKMAN NWZ-E436F no recordo haver fet servir l'opció de veure videos fins que ho he necessitat.

Al carregar un avi em deia que no el podia reproduir. El manual de Sony informa que pot llegir mp4, avc i wmv. La web de Sony, tot i que ofereix software de gestió de fitxers avisa que amb aquest software no es pot convertir video. Doncs, comença la recerca i trobo el blog de La ratonera de Juanjo. Concretament -pel que fa al tema- aquest link

http://laratoneradejuanjo.blogspot.com.es/2009/01/como-meter-vdeos-en-mp4-sony-nwz-e436f.html

Descarrego el Koyote Free Video Converter (opció completa personalitzada per evitar que es carreguin barres d'eines) i ho provo. Tot i que Juanjo comenta que s'ha de fer servir l'opció ipod faig servir directament mp4. Fracàs.

Em recupero i supero la fòbia a tot el que tingui una i i una p al principi de paraula i aplico la conversió ipod. Èxit.

Ja puc veure - en molt poc temps de procès- videos en el Sony WALKMAN NWZ-E436F

Aprofito per recomanar la pàgina de La ratonera http://laratoneradejuanjo.blogspot.com.es/ amb molta informació i recursos de tot tipus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada